Skip to main content

  Betrokkenheid en aanpakken

  Ik werk al jaren met veel plezier samen met mijn collega Hans van den Dool in onze praktijk in Zeist met een superteam aan ondersteuning. Inmiddels voor het zevende jaar leiden we samen aios op. Bestuurswerk is misschien niet mijn stokpaardje, maar ik voel me wel verantwoordelijk om organisaties mee in de lucht te houden die voor ons vak staan. Zo heb ik eerder de Huisarts Coƶperatie Zeist ondersteund als bestuurslid.

  Omdat de aanpassing van de opleidersvergoeding door de NZa mij teleurstelde ten tijde van de turbulente situatie met Corona in de zorg, ben ik me gaan verdiepen in de taken van de LHOV. In Utrecht waar ik aan de huisartsopleiding verbonden ben is momenteel geen passende vertegenwoordiging van de huisartsopleiders, dus zo rolde ik eind 2021 in deze positie. Ik merk dat we een positieve flow hebben in dit bestuur, waarin betrokkenheid en aanpakken belangrijke waardes zijn. Ik hoop een steentje bij te kunnen dragen aan de toekomst van ons mooie vak!

  Linda Franssen

  pvdm Linda Franssen 12w

  Maart 2022