Skip to main content

  LHOV verwelkomt Vera Gondrie als bestuurslid

  Vera Gondrie is huisarts en praktijkhouder in Geldermalsen. Zij is als opleider verbonden aan het Radboudumc. Ter introductie vertelt Vera: "Toen ik afstudeerde als huisarts, wist ik al dat ik zodra het kon en mocht opleider wilde worden. Ik heb een grenzeloze passie voor het huisartsenvak en ik kan enorm genieten van het delen van kennis en het begeleiden van nieuwe generaties artsen. Ik ben altijd op zoek naar verdieping in het vak en het opdoen van nieuwe kennis, en in het opleiderschap kan ik daar mijn ei goed in kwijt."

  "De voortdurende veranderingen in ons vak vragen om een flexibele benadering van de huisartsopleiding. Als opleiders moeten we ons voortdurend aanpassen om de toekomstige generatie huisartsen optimaal voor te bereiden op hun toekomstige werkveld. Daarom kijk ik ontzettend uit naar deze nieuwe uitdaging, om mee te mogen denken hoe we de huisartsopleiding in Nederland continu kunnen blijven verbeteren en de belangen van de opleiders te behartigen."

  "Mijn stijl wordt gekenmerkt door mijn vermogen om snel te schakelen en vanuit verschillende perspectieven naar een probleem te kijken. Ik denk graag out-of-the box en vind het leuk om met creatieve oplossingen te komen. Met deze vaardigheden hoop ik een waardevolle bijdrage te leveren aan de toekomst van ons vakgebied als bestuurslid van de LHOV."

  Vera Gondrie

  Vera Gondrie pvdm 24032904

  Maart 2024